Schuifdeuren

DETEWE schuifdeuren produceren wij helemaal zelf en ze zijn ideaal voor gebruik in de agrarische sector, bijvoorbeeld in loodsen en stallen. Dat komt door de uitstekende eigenschappen van het materiaal dat we gebruiken voor het bouwen van onze deuren. Daardoor zijn de deuren stevig, duurzaam, onderhoudsarm en licht te bedienen.

Aluminium kokerprofielen

We bouwen de deuren op uit aluminium kokerprofielen. Het deurblad dat ontstaat door de aaneenschakeling van de kokerprofielen is zo stevig, dat het ook zware weersomstandigheden prima zal weerstaan, zelfs bij grotere afmetingen. De eigenschappen van aluminium zorgen er bovendien voor dat de schuifdeuren onderhoudsarm zijn en gegarandeerd een lange levensduur hebben. In tegenstelling tot staal, is aluminium namelijk bestand tegen corrosie. Daardoor is ook periodiek schilderwerk ter bescherming tegen roest, niet nodig.

Afwerking en inbouw van de schuifdeuren

DETEWE kan alle schuifdeuren zowel boven- als onderrollend uitvoeren en ook bij een beperkte inbouwruimte kunnen ze prima toegepast worden. Met een borstelprofiel worden de randen tochtdicht afgesloten; daarnaast kunnen we ze ook leveren met een waterkap. Wilt u een loopdeur in de schuifdeur? Geen probleem, daar kunnen wij ook voor zorgen.

Afwijkende uitvoering

Als u dat wenst, of de situatie daarom vraagt, kunnen wij deze stevige deuren ook uitvoeren als draaideur; ook een vaste pui met een loopdeur is mogelijk. Standaard wordt de omranding van de deur in aluminium uitgevoerd, waardoor deze licht te bedienen is. Wel is het mogelijk om de deur te poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur. Wij kiezen voor poedercoating omdat dat veel duurzamer is dan natte lak.

Schuifdeuren van DETEWE:

  • Worden door ons zelf geproduceerd.
  • Bestaan uit aluminium kokerprofielen.
  • Zijn duurzaam, stevig en toch licht in bediening.
  • Hebben nauwelijks onderhoud nodig.
  • Zijn eenvoudig schoon te maken.
  • Zijn in elke gewenste RAL-kleur uit te voeren.
  • Kunnen we boven- of onderrollend maken.
  • Zijn ook uit te voeren als draaideur.