Onze deuren

Bij DETEWE (oftewel Deurtechniek Wondergem) produceren en monteren we al onze schuifdeuren zelf. Daardoor zijn we flexibel op alle terreinen, van levertijden tot het vinden van oplossingen voor uw problemen en uitdagingen door onze vakkundige medewerkers. Kortom: wilt u een solide en onderhoudsarme schuifdeur, al dan niet standaard, dan zit u goed bij DETEWE!

Onze schuifdeuren zijn opgebouwd uit aluminium kokerprofielen. Door de combinatie van stevige kokerprofielen ontstaat een deurblad dat, ook bij grotere afmetingen, zware weersomstandigheden kan weerstaan. Het gebruik van aluminium zorgt dat de deur niet te zwaar wordt, en toch een onderhoudsarme en gegarandeerde lange levensduur heeft. Al onze schuifdeuren zijn zowel boven als onderrollend uit te voeren en goed toe te passen bij beperkte inbouwruimte. Bovendien zijn ze tochtdicht afgesloten met een borstelprofiel en leverbaar met waterkap. Ook kunnen we ze uitvoeren met een loopdeur.

Desgewenst zijn onze deuren ook uit te voeren als draaideur. Ook kunt u bij ons terecht voor een vaste pui voorzien van een loopdeur. Door het gebruik van aluminium zijn onze deuren licht te bedienen. Standaard is de deur voorzien van een aluminium omranding, maar hij kan ook gepoedercoat worden in ieder gewenste RAL kleur. Wij kiezen voor poedercoating omdat dat een stuk duurzamer is dan natte lak.