Markten

Van alle markten thuis!

DETEWE heeft een ruim assortiment deuren waardoor wij voor verschillende sectoren deuren kunnen leveren. Het is mogelijk om te kiezen voor standaard deuren maar er worden ook deuren geheel op maat gemaakt. DETEWE is met duurzame poedercoating uniek in Nederland! Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en bespreken uw wensen.

Bedrijfsdeuren

DETEWE is bekend in verschillende sectoren. Onze deuren vindt u onder andere bij agrarische bedrijven, fruitkwekers, koel en vrieshuizen, vis en vleesverwerkingsbedrijven en distributiecentra. Om welke bedrijfsdeur het ook gaat, wij bieden u duurzame oplossingen voor veel verschillende toepassingen. Van een bedrijfspand tot stallen. De deuren worden door ons vakkundig geproduceerd en gemonteerd waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit.

Garagedeuren voor particulieren

Zoekt u een nieuwe garagedeur? Of moet uw huidige garagedeur gerepareerd worden? DETEWE is gespecialiseerd in het produceren en monteren van garagedeuren. Wij meten de sparing van uw garage en bespreken samen met u de mogelijkheden en luisteren graag naar uw wensen. Bij DETEWE zijn er vele mogelijkheden. Voor service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Zo heeft u jaren plezier van uw garagedeur.