Schuifdeur geïsoleerd met sandwichpanelen

Wanneer het belangrijk is dat de temperatuur in de ruimte op peil blijft, heeft u goed geïsoleerde deuren nodig. Wilt u hiervoor schuifdeuren gebruiken, dan is onze geïsoleerde schuifdeur met sandwichpanelen de perfecte uitkomst. Het deurblad bestaat namelijk uit sandwichpanelen die een isolatie kern hebben van 40 mm polyurethaan. Deze kern is dubbelzijdig bekleed met een 0,5 mm dikke, Sendzimir verzinkte staalplaat met een standaard laklaag.

Sendzimir verzinkte sandwichpanelen

Sendzimir verzinken is een proces waarbij het staal wordt ondergedompeld in een bad van vloeibaar zink om ze te beschermen tegen corrosie. Het Sendzimir-proces wordt gekenmerkt door het gebruik van een speciale walsmethode en een strakke controle op de dikte van het aangebrachte zink. Daardoor wordt een supergelijkmatige, dunne en zeer goed hechtende zinklaag op het staal aangebracht.

Afwerking

De panelen worden omrand en afgewerkt met blanke aluminium kokerprofielen. Tegen een meerprijs kunnen we deze omranding stralen en poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur. Standaard leveren we deze geïsoleerde schuifdeuren gesloten af, maar als u dat wenst kunnen we er ook beglazing in aanbrengen. Rondom werken we de deuren af met borstelprofielen tegen tocht.

Geïsoleerde sandwich schuifdeuren van DETEWE:

  • Worden door onszelf geproduceerd.
  • Zijn voorzien van zeer goed isolerende sandwichpanelen.
  • Deze sandwichpanelen bestaan uit een kern van 40 mm dik polyurethaan en Sendzimir verzinkte staalplaten.
  • Zijn standaard afgewerkt met blanke aluminium kokerprofielen.
  • Kunnen tegen een meerprijs ook worden gepoedercoat in elke gewenste RAL-kleur.
  • Kunnen gesloten of met beglazing worden geleverd.
  • Zijn afgedicht met borstelprofielen tegen tocht.