Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen


 

 

Schuifdeuren

Deurtechniek Wondergem opent voor u de deuren

Deurtechniek Wondergem produceert en monteert al haar schuifdeuren door eigen vakkundige medewerkers. Daardoor zijn wij zowel flexibel in het vinden van de oplossingen voor uw problemen als in levertijd. Kortom wilt u een solide onderhoudsarme schuifdeur, al dan niet standaard, dan bent u bij DTW op het juiste adres.

Onze schuifdeuren zijn opgebouwd uit aluminium kokerprofielen. Door een constructie van het kokerprofiel ontstaat een deurblad dat bij grotere afmetingen volstaat bij zware weersomstandigheden. Het verwerken van aluminium zorgt dat de deur een onderhoudsarme en gegarandeerde lange levensduur heeft. Al onze schuifdeuren zijn zowel boven als onderrollend uit te voeren en goed toe te passen bij beperkte inbouwruimte en tochtdicht afgesloten door borstelprofiel en leverbaar met waterkap. Al onze schuifdeuren kunnen uitgevoerd worden met loopdeur. Desgewenst zijn onze deuren ook uit te voeren als draaideur. Ook kunt u bij ons terecht voor een vaste pui voorzien van loopdeur. Door het gebruik van aluminium zijn onze deuren licht te bedienen. Standaard bestaat de deur uit een aluminium omranding, maar kan ook gepoedercoat worden in ieder gewenste RAL kleur. Poedercoating is een stuk duurzamer dan natte lak.

Schuifdeur ongeïsoleerd gemaakt met damwand:


Onze damwand deuren zijn opgebouwd uit een frame van blank aluminium kokerprofielen, bekleed met plastisol damwand in de standaard kleur groen. Tegen meerprijs kan het frame gepoedercoat worden in ieder gewenste RAL kleur. De deur is standaard gesloten, maar kan ook uitgevoerd worden met beglazing. De deur wordt rondom afgedicht met borstelprofielen.

 

Schuifdeur geïsoleerd met sandwichpanelen:

Het deurblad bestaat uit sandwich-panelen met een isolatiekern van 40 mm. polyurethaan, dubbelzijdig bekleed met 0,5 mm. sendzimir verzinkt staalplaat met standaard laklaag. De panelen worden omrand met blank aluminium kokerprofielen. Tegen meerpijs kan het frame gepoedercoat worden in ieder gewenste RAL kleur. De deur is standaard gesloten, maar kan uitgevoerd worden met beglazing. De deur wordt rondom afgedicht met borstelprofielen.

 

Schuifdeur met glas:

Deze deur is opgebouwd uit een frame van blank aluminium kokerprofielen. standaard zijn de onderste vakken voorzien van HPL panelen, de bovenste voorzien van glas.
De vakverdeling van deze deurbladen is ca. 1 mtr bij 1 mtr. Tegen meerprijs wordt het frame gepoedercoat in ieder gewenste RAL kleur. De HPL panelen zijn tegen meerprijs verkrijgbaar in diverse RAL kleuren. Ook deze deur wordt rondom afgedicht met borstelprofielen.